contingut promocionat
logo veronica vilela nutrigenetica

 

 

Primera visita gratuïta nutrigenètica amb Verónica Vilela

Amb un avançat, senzill i assequible test d’ADN fet a partir d’una mostra de saliva, Verónica Vilela, especialista en nutrigenètica, elabora un pla dietètic-nutricional únic i individual

Vols prevenir i millorar malalties i intoleràncies, potenciar el teu rendiment físic i cognitiu així com contrarestar l’envelliment cel·lular?

Verónica Vilela és especialista en nutrigenètica a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Verónica Vilela és especialista en nutrigenètica a Sant Cugat. FOTO: Cedida

Test genètic assequible

Amb un avançat, senzill i assequible test d’ADN fet a partir d’una mostra de saliva, Verónica Vilela, especialista en nutrigenètica, elabora un pla dietètic-nutricional únic i individual.

Podràs conèixer la predisposició genètica a malalties complexes com les coronàries, molts càncers, diabetis, colesterol, inclús Alzheimer, patologies hereditàries, reaccions a múltiples fàrmacs, trets personals i wellness com intolerància a la histamina, celiaquia, absorció de vitamines, hipertensió o tipus de metabolisme i, fins i tot, saber la teva ancestralitat.

Per saber més sobre la teva genètica i com adaptar-la al teu dia a dia i necessitats, tens la primera consulta gratuïta per a informar-te i descobrir el que la nutrigenètica pot fer per la teva salut i benestar.

Verónica Vilela és la teva especialista en nutrigenètica. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem