contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

El secret de descansar bé de la mà de la botiga de moda de matalassos

El cap de fisioteràpia del Barça ha visitat la botiga de matalassos del centre de Sant Cugat, Jack Beds, per donar consells per descansar millor

Fa dos anys que Jack Beds ofereix als santcugatencs matalassos de qualitat i complements adequats per aconseguir un millor descans. Xavi Linde, director del centre de fisioteràpia Invisible Training i cap del departament de fisioteràpia del F.C. Barcelona, s'ha apropat a aquesta botiga per revelar els secrets d'un descans de qualitat i donar consells útils per aconseguir una recuperació total a la nit.

  Compra el teu matalàs, ara!

 

Què has de fer per descansar bé?

1. Establir una rutina de son

Segons Linde, establir una rutina de son és bàsic. "Per descansar bé, és important menjar unes hores abans d'anar a dormir, sempre anar a dormir a la mateixa hora i quan sigui fosc, no fer servir pantalles abans d'anar a dormir, no prendre estimulants, estar en un ambient relativament fresc i sense llum i trobar un bon matalàs i un bon coixí que permetin descansar bé".
 

2. Mantenir una posició òptima per dormir

"Tradicionalment, la posició que s'ha descrit com la més efectiva per a un bon descans és la posició fetal. Lateral amb les cames arronsades com el nadó a dins de la panxa de la mare", assenyala Linde.

3. Escollir un bon coixí

Linde destaca que si pateixes migranyes, és essencial triar un coixí que recolzi la zona oxipital i el cap, sense ser excessivament tou ni dur, i que respecti la corba cervical.

4. Fer estiraments abans de dormir

Per alleujar tensions, Linde suggereix realitzar estiraments abans de dormir, especialment a la zona cervical. "Un bon estirament seria elastificar la zona cervical per treure tensió a la musculatura d'aquesta zona."

5. Comprar un bon matalàs amb ergonomia

"És fonamental tenir un bon matalàs per assegurar un correcte descans i una bona recuperació", destaca Linde. És vital que el matalàs s'adapti a les característiques individuals de cada persona. L'ergonomia, segons Linde, és clau per a un descans òptim. "És molt important per descansar perquè s'ha de poder respectar sempre les corbes fisiològiques, la forma que té l'esquena i el cos. Per tant, si tens un bon matalàs que s'adapta bé a la teva forma tindràs un millor descans."

  Compra el teu matalàs, ara!

El millor descans comença amb la compra d'un bon matalàs

Tenir un bon matalàs i coixí són claus per a un descans òptim. Les recomanacions de Linde ofereixen una guia pràctica per millorar la qualitat del teu son, contribuint a una recuperació completa i un estil de vida més sa.

matalas jackbeds physio

Matalàs de Jack Beds Physio+. FOTO: Cedida

A la botiga de Jack Beds de Sant Cugat trobaràs molts matalassos per escollir, però n'hi ha un perfecte per a tots aquells esportistes amb més desgast físic. El matalàs Jack Physio+ és ideal per descansar de luxe!

Si vols descansar com mai ho has fet, escull un matalàs i un coixí de qualitat.

La botiga Jack Beds Sant Cugat ofereix importants descomptes. FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem