contingut promocionat
Logo Vitaldent CAT

 

 

Celia Reynaga, Vitaldent: "El blanquejament s'ha de fer sota supervisió d'un especialista"

La clínica dental de Sant Cugat ofereix tractaments d'estètica dental com el blanquejament i altres com la implantologia dental que fins al 30 de novembre té un 25% de descompte en els White Days

El TOT Sant Cugat t'ofereix aquesta entrevista a Celia Reynaga, esteticista dental a Vitaldent Sant Cugat, amb número de registre sanitari E08766814.

  Demana cita, ara!

En què consisteix el blanquejament dental?

El blanquejament consisteix a reduir les tonalitats de la dentina, és a dir, els teixits interns de les dents, mitjançant l'acció d'un agent blanquejador, un tractament odontològic que s'ha de fer sota la supervisió d'un especialista qualificat, com és l'odontòleg.

El color de les dents varia en funció de la persona i del to de la dentina. Amb el temps, les dents es van enfosquint i això és degut a múltiples factors com, per exemple; mals hàbits, com fumar; la ingesta de medicaments, com les tetraciclines o la pren alguns aliments que tendeixen a tenyir l'esmalt dental, com és el cas del cafè, els fruits vermells, el curri o el vi negre.

"El blanquejament dental amb llum LED, conegut també com blanquejament per fotoactivació o llum de llum freda, és un dels tractaments d'estètica dental més demandats actualment"

Quins tipus de blanquejament dental hi ha?

Hi ha diversos tipus de blanquejament dental, però tots se centren en l'acció del peròxid d'hidrogen o peròxid de carbamida que, en entrar en contacte amb la superfície de les dents, genera una oxidació química a la dentina per la qual les dents van recuperant la seva to blanc sense modificar ni deteriorar-ne l'estructura.

El blanquejament dental amb llum LED, conegut també com blanquejament per fotoactivació o llum de llum freda, és un dels tractaments d'estètica dental més demandats actualment. Es duu a terme a la clínica, sota la supervisió d'un odontòleg. Aquest tractament es realitza col·locant un gel blanquejador a la superfície de les dents i es deixa actuar amb l'ajuda d'un llum de llum freda de tipus LED, gràcies a la qual s'activen les molècules blanquejadores del peròxid. Un cop acabat aquest procés, es retira el gel amb aigua i el pacient s'esbandeix bé per eliminar el gel restant.

Quins avantatges presenta el blanquejament dental LED?

Davant d'altres processos, el blanquejament dental LED presenta diversos avantatges:

  • És un procediment ràpid i eficaç amb resultats visibles des de la primera sessió
  • Aconseguir un somriure radiant és molt més senzill i segur a través de la tecnologia LED que s'adapta a les boques més sensibles.
  • L'ús del llum led disminueix la quantitat de calor, ja que es tracta d'una llum freda, produint així menys sensibilitat dental, reduint els danys a l'esmalt i les molèsties als pacients
  • Fomenta la higiene dental: a més a més de la part estètica, t'ensenyaran nous hàbits alimentaris i de cura dental durant el tractament. Aquests hàbits seran claus per mantenir el blanc del somriure, però també per millorar la salut bucodental

  Demana cita, ara!

Presumeix de somriure amb els nous tractaments d'estètica dental FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem