10 activitats destacades per la primera setmana de desembre a Sant Cugat

Activitats culturals i nadalenques per gaudir de la primera setmana de desembre a Sant Cugat

Arrenca la primera setmana de desembre a Sant Cugat i aquestes són les 10 activitats més destacades per gaudir del temps lliure. A banda, comencen les activitats de Nadal.

Dilluns 2 de desembre

El dilluns, a partir de les 19 h, se celebra la inauguració de l'exposició d'Art-paper. Última col·lectiva de la dècada a Canals Galeria d'Art; la conferència Contar la revolució a través del(s) feminisme(s) a la Casa Aymat; i el taller per adults Patchwork de Nadal a l'Ateneu.

 

Dimarts 3 de desembre

Les activitats comencen a la tarda, a partir de les 18 h, amb la xerrada lluitem contra el tabú de la menstruació al Nepal a la biblioteca de Volpelleres i a les 19 h arriba el cercle d'Òpera entre copes a l'Ateneu amb Cavalleria rusticana i Pagliacci.

Dimecres 4 de desembre

A partir de les 18 h, cinefòrum: When Tomatoes Met Wagner a la biblioteca de Volpelleres, a les 19 h se celebra el taller per adults al Casal Torreblanca: Els plats clàssics de Nadal, revisats i maridats i a les 19.30 h el grup de lectura de poesia anañitza Konstandinos Kavafis al Mesón.

 

Dijous 5 de desembre

A partir de les 17 h es fa la projecció del film Ying, una pel·lícula de la categoria de cinema d'autor. A banda, com cada dijous, a les 18 h a la Casa de Cultura arriba el taller de dibuix amb model al natural i, a les 19 h està programat un altre taller per adults: Trio de Canelons per Sant Esteve a l'Ateneu.

A la nit, com cada dijous, a les 21 h, la cultura s'apodera de Sant Cugat amb el cicle de música al MUT, amb Camerata Glière Barroc Ensemble.

 
 
Comentaris

Destaquem