10 apps útils per aquest estiu

Un recull de les millors aplicacions mòbils per viatjar i gaudir aquestes vacances

Les aplicacions mòbils s'han convertit en eines indispensables per a les vacances i viatges d'estiu i, per aquest motiu, a continuació es fa un recull de deu de les apps més interessants per gaudir encara més d'aquests mesos de descans:

Apps per a destins de muntanya

Les persones que passin les seves vacances en entorns naturals de muntanya, tenen una àmplia oferta d'apps disponibles, entre les quals destaquen:

- PlantNet és l'app ideal per aquells que vulguin identificar de manera ràpida les plantes que l'envolten. L'aplicació disposa d'una àmplia base de dades que es va generant a partir de les aportacions dels usuaris i d'aquesta manera aconsegueix detectar i identificar la planta que l'usuari fotografïi. Disponible per a iOS i Android.

plantnet 3

 

PeakVisor permet gaudir d'una panoràmica 3D de les muntanyes que hi ha a prop de l'usuari només activant la càmera fotogràfica del dispositiu mòbil. D'aquesta manera, es pot conèixer l'alçada i el nom de les muntanyes d'arreu del món, així com també els castells, refugis de muntanya i cascades que s'hi troben. Només disponible per a dispositius iOS.
peakvisor

 

- Wikiloc ofereix milions de rutes de senderisme de tot el món, però també permet descobrir altres ruptes òptimes per fer running, bicicleta o kayak. Disponible per a dispositius Android i iOS.

 
wikiloc

Apps per anar a la platja

Els que prefereixin gaudir d'uns dies de platja també tenen un munt d'apps al seu abast per gaudir més de l'experiència:

- Chiringuía és imprescindible per als amants dels "xiringuitos" de platja, ja que ajuda a l'usuari a conèixer els millors de la zona i també la seva oferta gastronòmica, els seus còctels, l'oferta de serveis i totes les activitats o esdeveniments que organitzen. Disponible per a Android i iOS.

Chiringuia (1)

 

- iPlaya recull 2.000 platges del litoral espanyol i l'usuari pot saber quina temperatura fa a la platja que vol anar, la temperatura de l'aigua, l'onatge, les marees i l'índex UV (intensitat de la radiació ultravioleta), entre altres. Disponible per a iOS i Android.

iplaya

Apps per a gaudir del temps d'oci

Les vacances també són el moment perfecte per gaudir del temps de lleure veient una pel·lícula o una sèrie, escoltant música, fent esport...

- Just Watch és l'app indicada pels cinèfils i serièfils. L'aplicació permet saber si una determinada pel·lícula o sèrie es troba disponible a algun servei de streaming o a les sales de cinema. Disponible per a iOS i Android.

justwatch 1

- 8fit ofereix rutines d'entrenament ràpides i plans d'àpats saludables per a aquells que vulguin posar-se en forma sense haver de sortir de casa. Disponible per a Android i iOS.

dd98c02b84e20f3eb65373ed9a6a869b
 
- Shazam és una app coneguda per tothom que esdevé imprescindible durant els mesos d'estiu. L'usuari pot conèixer en qüestió de segons el títol i l'artista d'una cançó que fins llavors desconeixia. Disponible per a Android i iOS.
 
shazam

Apps per planificar i gaudir de les vacances

- Hopper permet a l'usuari conèixer el moment adequat per comprar els bitllets d'avió. L'aplicació envia una notificació quan els preus cauen al seu punt més baix perquè prediu el valor de les tarifes aèries. Disponible per a iOS i Android.

HOPPER

- WIFI Map és una base de dades de xarxes inalàmbriques, tant obertes com tancades i compartides, que permet conèixer fàcilment xarxes Wi-Fi a les quals es pot connectar des de qualsevol lloc del món gràcies a la col·laboració dels usuaris de l'aplicació. Disponible per a Android i iOS. 

wi fi map DEF

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem