Les notícies més destacades de la setmana a Sant Cugat

Entrevistes, reportatges, política i molt més durant la setmana a Sant Cugat

La primera setmana d'agost a Sant Cugat del Vallès hem parlat amb Joan Hidalgo i Toni Pifarré, hi ha hagut polèmica entre l'actual i l'anterior alcaldessa, hem parlat de temes estiuencs, i hem viscut alguns successos que recollim en aquestes línies per repassar l'actualitat a la ciutat.

Aquesta setmana entrevistàvem Joan Hidalgo, més conegut com a Joan Robots, qui fa robots per transmetre el reciclatge, la diversitat i la superació personal. Hidalgo va rebre el Premi Ciutat de Sant Cugat 2017, i fa tallers amb els seus pares a les escoles per compartir la seva història.

Més info: Joan Hidalgo: Robots per transmetre el reciclatge, la diversitat i la superació personal

També recollíem 10 apps útils per aquest estiu, descobrint algunes de les millors aplicacions mòbils per viatjar i gaudir aquestes vacances.

Més info: 10 apps útils per aquest estiu

D'altra banda, l'alcaldessa Mireia Ingla afirmava en una entrevista a Catalunya Ràdio que es van pagar 1,4M€ "sense contracte", i l'exalcaldessa Carmela Fortuny li demanava "veracitat".

 

Més info: Ingla afirma que es van pagar 1,4M€ "sense contracte", i Fortuny li demana "veracitat"

També explicàvem la història de Toni Pifarré qui, amb 80 anys, en fa gairebé 25 que fa cims com el Shisha Pangma o el Cho Oyu.

Més info: Toni Pifarré: gairebé 25 anys fent cims com el Shisha Pangma o el Cho Oyu

Parlàvem de les vacances, dels animals que tenim a casa, i com fer compatibles ambdós elements sent responsables, explicant com les residències canines s'omplen a l'agost, quan, lamentablement, també augmenten els abandonaments.

Més info: Les residències canines s'omplen a l'agost, quan també augmenten els abandonaments

Hem donat un cop d'ull també a la fauna que viu a Collserola, fent un repàs dels vertebrats més destacats de cada regne animal que es poden trobar al Parc Natural de Collserola.

 

Més info: La fauna de Collserola

I recordem un trist aniversari: els 25 anys de l'incendi a Collserola. Un foc que, l'any 1994, va cremar unes 150 hectàrees de bosc a la Floresta i les Planes.

Més info: 25 anys del dia en què va cremar Collserola

Aquesta setmana també hem parlat de llibres, recomanant deu títols d'autors santcugatencs i santcugatenques per llegir durant les vacances.

Més info: 10 recomanacions de llibres d'autors santcugatencs per a l'estiu

I més notícies. Durant els darrers dies, el restaurant santcugatenc de Gemma Mengual guanyava Joc de Cartes, i un altre restaurant santcugatenc apareixia a la llista dels 100 millors restaurants de l'Estat. Es detenia un incendiari que pretenia calar foc a Collserola, i dos joves per intentar esquivar un control policial.

Tot això, i molt més, ho podeu trobar al web totsantcugat.cat

 
Comentaris

Destaquem