Més de 100 santcugatencs es bolquen en l'exposició de les caricatures del DIARI

L'exposició de les contres de l'artista Adolf i el periodista Pere Fernández s'ha inaugurat a la Penya Blaugrana, impulsora de la iniciativa

121 caricatures que han il·lustrat la contra del DIARI de Sant Cugat ja es poden veure a la Penya Blaugrana de Sant Cugat des d'aquest dijous 10 de març, que s'ha inaugurat la mostra. Més de 100 persones han assistit a l'acte entre elles representants de la política municipal i de les entitats de la ciutat, a més de molts protagonistes dels retrats redactats pel periodista Pere Fernández i il·lustrades per l'artista Adolf.



L'acte va comptar amb la presència del conseller santcugatenc, Raül Romeva, conseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, que ha destacat la transformació del DIARI de Sant Cugat, que ha inclòs part dels seus continguts dins del TOT. Romeva també ha explicat la importància de la cultura i que aquesta ha de ser una estructura d'estat. L'alcaldessa, Mercé Conesa, també ha posat èmfasi en recordar el DIARi i el seu paper com a testimoni del "camí que fa la ciutat".



Al seu torn el president de Totmedia, Ramon Grau, ha destacat la singularitat dels personatges de les caricatures i ha assegurat que tothom s'hi ha sentit reconegut. Grau s'ha emocionat també recordant el desaparegut DIARI i ha dit que sempre estaria "al cor" dels santcugatencs. En paral·lel, el president de la Penya Blaugrana ha volgut posar èmfasi en la doble funció de l'entitat que presideix, tant la social com l'esportiva.

L'artista Adolf ha agraït la tasca tan dels fotògraf com del periodista que el van ajudar a caracturitzar les contraportades del DIARI durant més de dos anys. 


Les caricatures del DIARI de Sant Cugat es podran veure exposades a la seu social de la Penya Blaugrana a partir d'aquest dijous 10 de març i fins al 10 de maig gràcies al patrocini de SOREA.

Romeva i Conesa mirant la caricatura del conseller FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem