11 robatoris a dins de vehicles en un dia a Sant Cugat

Els Mossos alerten que no s'han de deixar objectes de valor a dins del cotxe ni que sigui per un moment

Fins a 11 robatoris dins de vehicle es van registrar el passat dilluns, 20 de setembre a Sant Cugat. Aquest delicte és el que s'està donant principalment ara al municipi i des del cos de Mossos d'Esquadra alerta que no s'han de deixar objectes de valor dins dels vehicles encara que sigui per poca estona. De fet, alguns d'aquests robatoris es produeixen al migdia, quan els ciutadans fan el descans de la feina per dinar i deixen ordinadors o tauletes al cotxe.

Dels 11 robatoris de dilluns passat, un va ser al carrer de Carrasco i Formiguera, un a l'avinguda de Laietània, un a la zona del Centre Comercial, un a l'estació de FGC de Valldoreix i 7 als voltants de l'Hospital General de Catalunya.

Els Mossos i la Policia Local han incrementat la vigilància davant d'aquesta situació i fruit d'aquest dispositiu especial s'han fet diverses detencions. D'aquests robatoris s'han posat 3 denúncies.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem