12 propostes per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Activitats dirigides a tots els públics

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat amb algunes activitats per fer i gaudir de la ciutat. El TOT les recull a la seva agenda i en destaca 10 perquè no us en perdeu res.

El divendres, 16 de març, tindrà lloc el Bibliolab "La grandesa del més petit", un taller d'experiments relacionats amb la nanotecnologia, per a joves a partir de 16 anys. Tindrà lloc a la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori, a les 18 hores. Cal inscripció prèvia. 

El quartet de corda i veu, UNA, farà un concert amb motiu del passat Dia Internacional de la Dona a l'Ateneu Santcugatenc, a les 19 hores. Al vespre, el Teatre Mira-Sol acollirà el projecte de dansa, teatre i música Dones d'aigua. Les entrades (8 €) es poden reservar fins al divendres a les 15 hores.  També a les 21 hores, el Cor Vivaldi farà un concert a benefici de Càritas a l'Església del Monestir. Entrades per 10 €, les quals es poden adquirir de forma anticipada a l'Oficina de Turisme.

I al Teatre-Auditori, Lluís Homar i Pau Miró tornen a unir els seus talents amb Cyrano. L'obra teatral començarà a les 21 hores.

"Dones d'aigua", amb la Cia. Pedres a les butxaques FOTO: Cedida

Per donar pas al dissabte, passejada organitzada pel Col·lectiu Pi d'en Xandri +20 en record de la marxa unitària per l'atac al Pi. La sortida serà des de l'Ajuntament, a les 9 hores. Pels més esportistes es duran a terme les 15es Milles de Valldoreix. Sortida des del Complex Esportiu de Valldoreix, a les 9.30 hores. Les curses infantils començaran a partir de les 11.30 hores.

El diumenge, 18 de març, s'inicia l'activitat amb les Passejades per Collserola del Club Muntanyenc. Aquest diumenge tindreu l'oportunitat de descobrir les fonts de Can Catà. Se sortirà des de la plaça de la Vila, a les 9 hores. Al migdia, ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers a la plaça Octavià, a les 12 hores. 

Fira de Brocanters i de Segona Mà. FOTO: Arxiu

Si us interessen les antiguitats, el Mercat de Brocanters obrirà les seves portes des de les 9.30 hores fins a les 15.00 hores, al recinte del Mercantic (av. Rius i Taulet). Per donar per acabada la jornada, Vera Drazic oferirà un concert d'acordió, amb obres de diferents períodes, a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, a les 19 hores. 

I Ara Malikian pujarà a l'escenari del Teatre-Auditori amb La increible gira mundial de Violí, a les 19 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem