Més de 2.000 alumnes confinats a les escoles de Sant Cugat

55 dels 65 centres escolars de Sant Cugat tenen alguna persona confinada

La sisena onada de la Covid-19 continua impactant en l'àmbit escolar, que està registrant xifres rècords de positius i alumnes confinats. Sant Cuga té 2.415 persones aïllades, segons dades del Departament d'Ensenyament a 21 de gener. Són gairebé 600 persones més que fa dos dies, el que posa de manifest la difícil situació que viuen les escoles i les famílies.

Més info: Es disparen els contagis a les escoles: més de 1.600 alumnes confinats

La gran majoria dels confinats són alumnes, tot i que també hi ha més de 100 docents aïllats. Aquest fet està dificultant la tasca educativa, ja que està sent complicat poder substituir-les totes. A tot Catalunya són més de 30.000 els professors en quarantena.

En els darrers deu dies s'han registrat 2.081 positius en l'àmbit escolar de Sant Cugat. Cal recordar que el protocol actualment només obliga a confinar un grup quan hi ha almenys cinc positius. I si els companys d'un positiu tenen la pauta completa i donen negatiu, no caldrà que facin quarantena. 

Les escoles més afectades són: La Farga (187 confinats), Gerbert d'Orhlac (156), Catalunya (155), Pi d'en Xandri (144), L'Olivera (119), Pins del Vallès (112), Avenç (111) i El Pinar (103). 55 dels 65 centres educatius de Sant Cugat tenen alguna persona confinada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem