Es disparen els contagis a les escoles: més de 1.600 alumnes confinats

Hi ha 152 professors confinats en escoles de Sant Cugat

Els contagis a les escoles de Sant Cugat s'han disparat durant els últims dies. A 19 de gener, hi ha un total de 1.824 persones confinades, entre alumnes i professors, segons dades del Departament d'Ensenyament. Fa una setmana hi havia 714 persones aïllades. En els últims dies, famílies i centres escolars estan fent front a aquesta explosió de casos, que dificulta la tasca a les escoles i la logística familiar.

En total hi ha 1.672 alumnes confinats. A més, cal recordar que amb el nou protocol només es confina una classe si hi ha almenys cinc positius (i sempre que la resta d'alumnes, com encara passa a Primària i Infantil, no tinguin la pauta completa de la vacuna). És a dir, abans es confinava una classe de Primària i Infantil al primer positiu. Això vol dir que amb la nova normativa hi ha molts menys infants aïllats dels que hi hauria hagut abans. De fet, la xifra de persones confinades coincideix amb la de positius en els darrers deu dies, que són 1.839 entre professors i alumnes. 

D'altra banda, hi ha 152 professors confinats a les escoles de Sant Cugat. Això dificulta la logística als centres educatius i ha obligat al Departament d'Ensenyament a fer milers de nomenaments temporals a tot Catalunya. 

Escoles amb persones confinades

Captura de Pantalla 2022 01 19 a les 11.20.24

¡

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem