3 accidents a la nova rotonda de Volpelleres en un dia

2 cotxes es van accidentar a la tarda d'aquest dilluns, 31 d'agost, i una al mateix dia a la nit

Fa tot just una setmana que han acabat les obres la nova rotonda de Volpelleres i ja ha causat polèmica entre els veïns i els conductors. El motiu és que un mateix dia, aquest dilluns, 31 de juliol, s'han registrat 3 accidents a la rotonda, 2 a la tarda i 1 a la nit. Els tres cotxes no van veure la rotonda i la van travessar.

Un dels conductors accidentats ha explicat l'accident al TOT. " És un punt de risc, jo anava conduint molt tranquil, amb segona. I no vaig veure la rotonda perquè no es veu. És un esglaó al mig de la carretera".

L'Ajuntament posarà tanques

Rodedes de cotxes al mig de la rotonda. FOTO: Cedida

La reacció de l'Ajuntament a aquests tres accidents no s'ha fet esperar. Des del consistori s'ha observat que els accidentats són conductors que passen habitualment per aquest tram i s'ha trobat per sorprès una modificació a la carretera. D'aquesta manera, el consistori ha decidit posar provisionalment unes tanques il·luminades, blanques i vermelles, perquè els conductors vegin que hi ha un obstacle. Segons l'Ajuntament, aquest mateix dimarts, 1 de setembre, quedaran col·locades. Tot i això s'estudiarà si es posa una senyalització permanent.

Polèmica a la xarxa

Una de les converses

Diversos veïns de Volpelleres han manifestat a través de les xarxes socials el seu desacord amb aquesta construcció. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem