contingut promocionat

Logo Pureza de María

5 claus per escollir el centre educatiu per als teus fills

El col·legi Pureza de María ofereix una sèrie d'elements per fer una bona selecció a l'hora d'escollir un centre educatiu amb valors ètics

No és fàcil escollir un col·legi o institut perquè rebin una educació amb valors ètics i morals com l'espiritualitat i la solidaritat. Semblen, a vegades, dos elements poc importants, però en pocs llocs podem dir que es fomenten valors, no solament això, sinó que actualment el sistema educatiu intenta desviar l'educació amb l'eliminació d'assignatures com la filosofia, la religió i l'ètica, conjunts sistemàtics que t'ajuden a reflexionar. A continuació, trobaràs una sèrie d'elements que pot tenir un centre educatiu ideal:

  1. La innovació, avui dia la innovació ha d'estar present en l'educació, en la seva metodologia, i això es pot visualitzar en la fomentació de l'esperit creatiu, resolutiu, autònom i cooperatiu dels alumnes.
  2. Un centre que ofereixi cursos de noves tecnologies com introducció a la robòtica, la tecnologia i les TIC, elements molt importants per al nostre dia a dia, i la nova era.
  3. És important escollir un centre que li doni molta importància en l'aprenentatge d'idiomes.
  4. Un centre que tingui una atenció individualitzada pels alumnes per tal d'ajudar-los i motivar-los en el seu aprenentatge en les matèries que més necessitin.
  5. Que el centre disposi d'instal·lacions i serveis per als alumnes com, menjador, biblioteca, extraescolars, i fins i tot servei que els aculli si per alguna raó no els poden venir a buscar o deixar a una hora concreta.

Alumnes del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat. FOTO: Cedida

Pureza de Maria, és el centre on incorpora tots aquests elements amb una educació rigorosa des de l'etapa infantil fins a Batxillerat. A més ofereix un servei de pastoral per fomentar el creixement i integració dels alumnes. No esperis, i visita les seves instal·lacions a les portes obertes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem