contingut promocionat

 

 

 

Captura de pantalla 2020 01 14 a las 9.20.52

 

Portes Obertes: Claus per escollir el col·legi dels teus fills i filles

És molt important el moment de l'elecció de centres educatius per als nens, per això el col·legi Pureza María ofereix una sèrie de consells per fer una bona elecció

Ja ha arribat gener i amb ell el dilema per als pares sobre l’elecció de l’oferta educativa que existeix. El col·legi és un dels espais en el qual els nostres fills i filles consoliden la seva personalitat i aprenen els valors i les eines personals que l’ajudaran a la seva vida. D’aquí la dificultat per escollir un centre educatiu.

Per fer més fàcil la recerca, el més ideal és enfocar les possibilitats i limitar el número de visites a, per exemple, 3 col·legis. I tenir en compte aquest ítems que us proposem:

  1. Quin és el projecte educatiu del centre o metodologia
  2. Quin és el seu ideari
  3. Com és l’entorn en el que creixeran
  4. Quina importància li donen als idiomes
  5. Quins resultats obtenen a les proves de selectivitat
  6. Com es realitza el seguiment de l’alumnat i la proximitat del professorat
  7. Oferta de cuina pròpia
Pastel Banner Garage Sale Facebook Post

 

Des del col·legi Pureza de María us convidem a visitar les nostres instal·lacions per tal de conèixer l’àmplia oferta educativa, poder veure com són les classes, informar-te de com es distribueix el temps, les matèries, els idiomes, parlar amb altres pares sobre la seva experiència i gaudir del magnífic entorn. Us hi esperem!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem