contingut promocionat

 

margestudio logo

5 consells per aconseguir una casa més il·luminada

Amb aquestes senzilles passes podràs millorar una casa obscura

Potser vius en una casa petita que no rep massa llum i sempre sembla que està plovent. Si aquest és el teu cas, no t'has de preocupar: segueix aquests senzills consells i aconseguiràs il·luminar la teva casa i convertir-la en un petit temple de la llum.

Si jugues bé amb els colors, el mobiliari i la distribució pots aconseguir aquesta lluminositat extra que necessita casa teva.

1. Aposta pel blanc

Aquest és el color per excel·lència per a les llars amb poca llum. Aquest color reflecteix el 80% de la llum que rep, especialment si la pintura que utilitzes és brillant. Si vols que casa teva estigui molt més il·luminada, fes que la pintura dels teus mobles i parets sigui blanca. A més, si et decideixes per posar un terra de color clar, encara contribuiràs més a millorar la quantitat de llum.

2. Fora portes!

Si vius sol o en parella, potser et pots plantejar la possibilitat de treure algunes de els portes de casa que limiten que la llum arribi a tots els racons. En aquest cas, les portes del saló i el dormitori podrien anar a fora.

3. Els miralls: llum per art de màgia

Igual que la llum es reflecteix a les parets blanques, amb els miralls pots dur la llum cap a on vulguis. Pots penjar-los a les parets, grans i petits, ocupant una paret sencera i posant-los davant d'una finestra. La forma més senzilla de traslladar la llum cap a on vulguis.

 

Les finestres al sostre aporten molta llum natural FOTO: Cedida

Les finestres al sostre aporten molta llum natural FOTO: Cedida

 

4. No obstaculitzis el pas de la llum

Has de tenir en compte que la llum entra de forma directa a les cases a través de finestres o balcons. Intenta evitar qualsevol objectes que pugui dificultar el seu pas com els mobles grans, les portes o decoracions. Amb mobles baixos serà molt més fàcil que la llum circuli per la casa amb facilitat.

5. Finestres al sostre

Aquesta és potser la solució més cara de totes i no és apta per a totes les cases, però és una solució perfecta per aconseguir més llum. Amb aquesta solució pots aconseguir llum a qualsevol cambra que estigui mirant cap al nord a més d'estalviar en la factura elèctrica gràcies a la llum natural que rebràs durant tot el dia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem