contingut promocionat
image

 

Els 6 avantatges de les noves cases prefabricades que t'encantaran

Aquest tipus de construccions redueixen fins al 90% la demanda energètica gràcies a la construcció passiva

Les noves cases prefabricades tenen diversos avantatges per davant de les convencionals. Avantatges que milloren la salut, el medi ambient, la seguretat de la construcció i fins i tot l'economia familiar, te'ls presentem:

1 • Projectes 100% personalitzats: Lluny de la casa prefabricada convencional, una família ja pot decidir la manera exacta què vol per a casa seva, dissenyada a mida, amb sistemes prefabricats que optimitzats.

2 • En poc temps: Ja que la construcció es pot fer en menys de 3 mesos.

3 • Ecològiques i eficients: Les nostres cases redueixen fins al 90% la demanda energètica gràcies a la construcció passiva, igual que les construccions canadenques o sueques. A més, els materials procedeixen de fusta ecològica, sense desforestació ni emissions de CO₂ a l'atmosfera.

 

b. Marge Studio


4 • Deixar de pagar factures: L'autosuficiència energètica és ja una sòlida realitat gràcies a la captació solar complementària i altres tecnologies de captació que cada dia són més assequibles i eficients.

5 • Molt econòmiques: Una casa, amb tot inclòs, a partir de 1.350 €/m² (inclosa construcció i projecte a mida).

6 • Seguretat. L'enginyeria contemporània ens permet que aquestes cases siguin més segures davant d'incendi i/o un terratrèmol que la construcció d'acer o formigó. Més de 15 anys d'experiència i les màximes garanties comercials ho avalen.

Veniu a conèixer-ho millor al vostre showroom de MargeStudio de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem