Més de 500 alumnes confinats en escoles de Sant Cugat

La situació al Pureza de María ha millorat i el Thau supera els cent alumnes confinats

La pandèmia del coronavirus continua afectant les escoles de Sant Cugat. Un cop el Pureza de María comença a superar el brot que va obligar a tancar totes les classes de Primària, l'impacte de la Covid-19 està arribant a altres centres. De fet, Sant Cugat és un dels municipis catalans amb una major incidència del coronavirus i el que registra un dels riscs de rebrot més elevat. 

En total, hi ha 16 escoles amb algun alumne confinat. Són 522 les persones aïllades, de les quals 510 són estudiants. En els darrers deu dies, s'han detectat 89 positius de coronavirus a l'entorn educatiu. 

Més info: Els nous contagis de coronavirus a Sant Cugat: infants de 0 a 9 anys

Situació del Pureza de María

El Pureza de María va arribar a tenir gairebé 500 alumnes confinats i els 18 grups de Primària tancats durant la setmana passada. Però jo ha començat a recuperar la normalitat i més de 300 infants han tornat a les aules. Tot i això, encara queden 149 infants confinats.

Més info: El brot al Pureza de María comença a superar-se i 300 alumnes ja han tornat a classe

El Thau és l'altra escola més afectada i actualment 126 alumnes aïllats per 8 positius de coronavirus els darrers dies, amb 8 grups d'Infantil, Primària i Secundària confinats. A continuació hi ha La Farga (63 confinats i 3 grups aïllats), el Catalunya (54), el Ciutat d'Alba (50), el Viaró (38) i l'Olivera (26). També hi ha persones confinades a l'Europa, el Pi d'en Xandri, l'Angeleta Ferrer, el Conservatori de Música, el Creanova, l'Avenç, el Joan Maragall i l'Institut CAR.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem