6 activitats per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Aquestes són les propostes per als pròxims dies a Sant Cugat

Arriba una nova setmana d'estiu a Sant Cugat i, amb ella, un seguit d'activitats pensades perquè en gaudeixin els veïns i les veïnes del municipi. Consulta l'agenda d'activitats, recollida en el TOT.

Per començar la setmana, el dilluns 16 de juliol se celebra el 'Viatge literari per les biblioteques'. Inventari d'Illes remotes, a la Biblioteca Marta Passarrodona, de Mira-Sol. Els presents podran gaudir d'un recorregut literari a base de diferents textos, a partir de les 20:00 h.
 

El dimarts 17 arriba una activitat familiar d'allò més especial, l''Arri, arri Tatanet!'. Qui hi assisteixi podrà gaudir d'una visita al Celler Modernista, que acabarà amb un taller de construcció de cavallets de cartró i de fusta.
 

Per dimecres, L'Ateneu Santcugatenc organitza una sessió de cinema documental, amb la pel·lícula 'El otro lado de la esperenza', a partir de les 21.00 h. El cicle de cinema documental a la fresca entorn a les migracions que vol ser altaveu de les causes, les conseqüències i les dificultats que es troben les persones migrants i en trànsit.
 

Durant el dijous la intensitat de les activitats augmenta, i n'hi ha tres de programades. La primera, a les 12.00 h, és un taller per crear el teu propi escut d'armes. L'activitat se celebra al Monestir. A partir de les 21:00 h, Andrea Mir realitza un concert al Casal Torre Blanca, per les oïdes més exigents. A les 22:00 h arriba la darrera obra del cicle de Lectures a la Fresca: 'Món, dimoni i carn', que s'interpretarà a als Jardins del Monestir.

 
Comentaris

Destaquem