contingut promocionat
Clínica Dental Dr. Reato Dentista

6 avantatges de les facetes dentals que et faran tenir un somriure impecable

Els resultats d'aquestes facetes són molt naturals i el seu acabat és espectacular

Les facetes dentals de porcellana Lumineers són ultrafines, com una lent de contacte, el que els hi atorga diversos avantatges respecte a les tradicionals de porcellana. Les facetes Lumineers estan fabricades per un únic laboratori, de manera que no tots els dentistes poden utilitzar-les i els dentistes formats per a la seva col·locació ham d'estar qualificats per a fer-ho. Els resultats d'aquestes facetes són molt naturals i el seu acabat és espectacular.


La col·locació de les facetes pot comportar, com a molt, un llimat mínim i es pot triar entre 10 colors, que es poden anar modificant per donar l'aspecte desitjat exacte i les poden fer servir totes les persones que volen solucionar defectes estètics.

Avantatges de les facetes Lumineers:

FOTO: Cedida

1. El principal avantatge ve donada pel poc gruix de la faceta. Les Lumineers, tenen un gruix de 0,3 mm i les de porcellana tradicional entre els 0,8 i 1,5 mm de gruix.

2. No requereixen tallar la peça, en cas que sigui necessari, només es tallaria una zona concreta i es retiraria entre 0,1 i 0,2 mm d'esmalt, pràcticament imperceptible a la vista.

3. Les facetes de porcellana requereixen 3 visites a la clínica: Una visita informativa i presa de decisions fixant la segona cita. Una segona cita per tallar les peces i prendre mesures per a la construcció de les facetes, a més de col·locar facetes provisionals. La tercera visita serveix per retirar les provisionals i col·locar les definitives. Les Lumineers només requereixen 2 sessions: Una per prendre la mesures directa, ja que no cal tallar les dents, i una segona per col·locar-les.

4. Les tradicionals requereixen sessions depenent del nombre de peces a tractar i poden comportar diverses hores. Les Lumineers ronden l'hora de col·locació, al ser més simple.

5. Les de porcellana requereixen anestèsia local, ja que la reducció de l'esmalt amb el tallat pot resultar molesta pel pacient i poden generar sensibilitat. Les Lumineers no necessiten anestèsia per col·locar-se i no produeixen sensibilitat.

6. Mentre que les de porcellana són definitives, ja que implica tallar les peces, les Lumineers es poden retirar i tornar a tenir les dents com abans de col·locar-les, ja que mantindran amb la mateixa mida.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem