65 parelles d'adults i 45 d'infants fan viu el Paga-li, Joan per Festa Major

La calor no ha aturat els balladors del Paga-li Joan

La tradició ha tornat per Festa Major de Sant Cugat el dia de sant Pere, copatró de la ciutat. Ho ha fet amb el seguici de sant Pere que enguany ha escurçat el recorregut per culpa de la calor i el tradicional ball del vano i el ram, el Paga-li, Joan.  

 

65 parelles d'adults i 45 d'infants han fet les delícies als centenars d'espectadors que han assistit als jardins del Paga-li, Joan, una cita que sempre té lloc el dia de sant Pere al vespre després de l'Esclat de Festa Major., i que aquest any ha començat amb retard. Tot i això, l'èxit de la ballada s'ha repetit. Enguany la celebració ha anat precedida d'una reivindicació per la llibertat dels presos polítics.

 

Les millors imatges del Paga-li, Joan

"Paga-li, Joan" El ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

El Video del Paga-li, Joan

Totes les fotos del dia de Sant Pere de Festa Major 

"Paga-li, Joan", ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a TwitterFacebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem