67 litres per metre quadrat acumulats a Sant Cugat

No s'han registrat incidents greus a causa de les precipitacions

67 litres per metre quadrat és la quantitat d'aigua que s'ha acumulat a Sant Cugat aquest dilluns, 2 de novembre. Des del matí d'aquest dilluns, les precipitacions han estat constants a la ciutat, però ha estat a partir de les dues d'aquesta tarda que l'aigua ha caigut amb més força.



Acumulacions d'aigua al carrer, arbres caigut al carrer de la Verge de Montserrat a la Floresta i un accident a l'AP-7 han estat algunes de les incidències a causa de la pluja, a més d'un cotxe atrapat a l'aigua. 

Segons la previsió de l'home del temps del TOT, Francesc Mauri, a partir de dimarts les pluges desapareixeran i dimecres pot tornar a fer sol. 

Les fotografies de la pluja. 

Situació a Catalunya

Al carrer de Granada les clavegueres desborden aigua. FOTO: Miquel Cervantes


Des de l'inici de l'episodi, els Bombers han treballat en 626 serveis. Per Regions d'Emergències, la Metropolitana Nord ha atès 160 serveis; la de Tarragona, 135; la de Lleida, 120; la Metroplitana Sud, 95; la de Terres de l'Ebre, 58; la del Centre, 40, i la de Girona, 18. Per la seva banda, el telèfon d'emergències 112 ha rebut 1.101 trucades des que els efectes de la llevantada es van començar a sentir fins a les set del matí d'aquest dimarts.


Les dues franges amb més trucades es van concentrar entre dos quarts de tres de la tarda i les set del vespre i entre les quatre i dos quarts de cinc d'aquesta matinada, segons Protecció Civil. A més, el territori des d'on han rebut més avisos al telèfon 112 ha estat el Vallès Occidental (209), seguit del Baix Camp (116) i el Segrià (109), en tots els casos des de l'inici de l'episodi.

Mentrestant, Protecció Civil manté activat el pla Inuncat en fase d'emergència i també es manté activada l'alerta del pla Procicat per les ventades.

La riera de Valldoreix plena a vessar d'aigua. FOTO: Manel Cervantes
Més informació
 
Comentaris

Destaquem