7 plans per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat amb els més petits

El cap de setmana arriba marcat per la celebració de Sant Jordi

Un cap de setmana més, Sant Cugat s'omple d'activitats per a totes les edats i gustos. Aquest cap de setmana arriba marcat per la celebració de la Diada de Sant Jordi, que tindrà lloc diumenge, 23 d'abril. 

Sant Jordi omple d'activitats Sant Cugat

Sant Cugat viurà Sant Jordi amb tot tipus d'activitats FOTO: Haidy Blanch

Diumenge 23 Sant Cugat celebrarà la Diada de Sant Jordi amb tot tipus d'activitats. A banda de les paradetes de llibres i roses que hi haurà a la plaça d'Octavià, diverses entitats oferiran un programa especial adreçat als més petits. 

Així doncs, el Museu del Monestir obrirà les seves portes a les 10.30 h del matí. Serà a les 12.00 h quan el conta-contes Albert Estrenge explicarà la història de 'Un drac que s'ha escapat!'. I a les 18.00 h, tindrà lloc la visita guiada 'Què amaga el mite de Sant Jordi?'.

A la plaça del Rei estarà ubicada la paradeta de Pim Pam Pum. Allà, al llarg del dia, oferiran tres sessions de conta-contes per explicar diverses versions de la llegenda de Sant Jordi.

Les Planes celebrarà Sant Jordi d'una manera especial. Enguany, l'Espai Pere Grau acollirà l'espectacle familiar Rah-mon Roma. La cita començarà a les 12.00 h del migdia i és gratuïta.  

Altres activitats per gaudir del cap de setmana

Els Bastoners actuaran dues vegades FOTO: Haidy Blanch

Si els petits de casa són dels que els agrada molt la cultura popular, aquest cap de setmana, tenen una gran oportunitat per gaudir amb dues entitats. 

En aquest cas, els Bastoners de Sant Cugat actuaran a plaça Octavià, cap a les 13.00 i les 18.00. D'altra banda, els Diables de Sant Cugat oferiran diversos tallers i assajos oberts a tots els santcugatencs. Entre les 10.30 h del matí i les 19.30 h hi haurà diverses activitats com un assaig de tabalers infantils. 

I per als amants de l'esport, aquest diumenge 23 podran gaudir de l'exhibició de gimnàstica artística, que tindrà lloc a partir de les 10.00 h a la ZEM de la rambla del Celler; i de la Diada de la Velocitat, que tindrà lloc a la ZEM de la Guinardera a partir de les 10.00 h.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem