El TOT Sant Cugat estarà present en aquest Sant Jordi

A la parada hi haurà la possibilitat de subscriure's a la revista bianual Món Sant Cugat

El TOT Sant Cugat estarà present aquest Sant Jordi amb una parada a la plaça d'Octavià, coincidint amb aquest diumenge, 23 d'abril, i des de les 10 a les 20 hores. A la parada, a la que es regalaran gorres i globus del TOT, es podrà adquirir el lot de Sant Jordi que consta d'una subscripció que inclou les dues primeres edicions i les dues següents per 25 euros i una rosa de cartó de regal.


El primer número del Món Sant Cugat gira entorn els orígens de la ciutat i una entrevista en profunditat a la mediàtica escriptora Empar Moliner, mentre que el segon es basa en un resum de les notícies més destacades del 2016 i una entrevista al protagonista de la sèrie 'Merlí' de TV3, Francesc Orella. I és que aquesta revista bianual gira en la seva primera edició de l'any en un resum dels fets més importants i que s'edita a principis de gener, mentre que la segona, que veu la llum al mes de juny, es basa en un tema en concret relacionat amb la ciutat. Igualment el Món ofereix continguts divulgatius sobre actualitat i patrimoni històric, cultural, social, econòmic i humà santcugatenc.

La història del vi, des dels seus inicis fins a l'actualitat

Una de les parades que s'ubiquen per Sant Jordi a la plaça d'Octavià FOTO: Arxiu

La tercera edició del Món Sant Cugat, que veurà la llum el dimarts, 27 de juny, tractarà com a tema central sobre el vi a Sant Cugat des dels seus orígens fins a l'actualitat. En aquest número es podrà conèixer la història vitivinícola de la ciutat. A la nova edició també s'inclourà una entrevista en profunditat a Àlex Corretja, santcugatenc i extennista professional, a més d'altres temes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem