7 propostes per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Activitats per fer a la ciutat

Per començar amb el mes de febrer, Sant Cugat ofereix un seguit d'activitats per gaudir de la ciutat. El TOT recull a la seva agenda les 7 més destacades perquè no us en perdeu res. 

El Musical Priscilla, Reina del desierto arriba a Sant Cugat. Durant el cap de setmana es faran diverses funcions d'aquest espectacle, que narra les divertides experiències de tres artistes drag. Tindrà lloc al Teatre-Auditori els dies: divendres 2 i dissabte 3, a les 18 i 22 hores, i diumenge 4, a les 17 i 20.30 hores. El preu general és de 55 € i les entrades de les funcions de divendres (18 h) i diumenge estaran disponibles pel preu de 35 €. 

El divendres, 2 de febrer, Xavi López presentarà el seu llibre La insistencia. Anarquismo, cultura, autogestión a Cal Temerari (C/ plana de l’'Hospital, 26), a les 18.30 hores. El llibre mostra els fenòmens més comuns, i alhora més desconeguts pel públic, de la història de l'anarquisme a Barcelona. 

L'acte de cloenda de Sant Cugat com a Ciutat del Bàsquet Català 2017 tindrà lloc dissabte, 3 de gener, a la plaça de la Vila, a partir de les 9 hores del matí. A les 17 hores de la tarda, el Centre d'Art Maristany oferirà al Claustre del Monestir la performance "Un cos exaltat governa una ment residual" en el marc de l'exposició "El 85% de la matèria", a càrrec de l'artista visual Eulàlia Rovira. 

Activitats a Sant Cugat com a Ciutat del Bàsquet Català 2017 FOTO: Lali Puig

El Diumenge, 4 de febrer, passeig per la història i visita a les cases modernistes de la Rabassada, de les "Passejades per Collserola" que organitza el Club Muntanyenc. La sortida serà a la plaça de la Vila, a les 9 hores. La Casa Museu - Cal Gerrer explica els seus secrets en una visita guiada per explicar la història del museu, a les 12 hores. 

Al vespre, el pianista Rubén Russo oferirà un concert a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, a les 19 hores. Les reserves es poden fer  a l'apartat "Contactar" de la pàgina web de Joventuts Musicals, el preu és de 8 €. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem