Sant Cugat fa el relleu a Calella com a Ciutat del Bàsquet Català 2018

La cerimònia final es farà el pròxim dissabte, 3 de febrer, al Pavelló 3, amb l'actuació d'un grup amb habilitats especials de bàsquet

El relleu de Sant Cugat a Calella com a Ciutat del Bàsquet Català 2018 tindrà lloc el pròxim dissabte, 3 de febrer, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. La jornada començarà a les 8.30 hores amb partits de la lliga escolar de bàsquet, i a les 10.30 hores és quan començarà l'acte. Hi haurà l'actuació d'un grup amb habilitats especials de bàsquet (Lenon The Lawyer, Splashy i Desmond Jump) que farà uns tallers amb jugadores escolars de categoria aleví i un espectacle, amb acrobàcies i esmaixades, entre altres.

A les 11 hores, es jugaran partits entre alevins escolars, el grup amb habilitats especials i un jugador i jugadora del primer equip masculí i femení de la Unió Esportiva Sant Cugat i del Qbasket Sant Cugat, dues entitats que s'han implicat en Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017. Cap a les 12 hores, hi haurà els parlaments, a càrrec de Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat; Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol, i Montserrat Candini, alcaldessa de Calella.

En el tram final d'aquesta festa de cloenda de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català 2017, l'Ajuntament de Sant Cugat reconeixerà a la comissió organitzadora i també a la Federació Catalana de Basquetbol.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem