8 propostes familiars per gaudir del cap de setmana

Les activitats pensades per als més petits per als pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana, el primer del mes d'abril, i les activitats familiars no s'aturen a Sant Cugat del Vallès. Unes activitats que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes eprquè no us perdeu res.

De les diferents propostes de divendres, dia 5 d'abril, en destaquem dues. La primera, la proposta "Dones científiques" en el marc del Divercasal a Mira-sol. Una activitat gratuïta per a infants d'entre 5 i 9 anys que començarà a les 17.30 hores. A la mateixa hora, BiblioJocs de Taula per a infants de 6 a 13 anys, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Cal inscripció prèvia.

 

Ja dissabte, dia 6, arriba farcit de propostes. A les 12 hores, el Museu del Monestir proposa la visita guiada teatralitzada Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!. Una activitat gratuïta, pensada a partir dels 5 anys, per a la qual cal reservar plaça. Ja a la tarda, a les 17.30 hores, la plaça de l'Om acollirà la XI Trobada d'Esbarts Catalans, organitzada per l'Escola de Dansa del Grup Mediterrània.

I diumenge és el torn d'una de les activitats infantils estrella de l'any a Sant Cugat: La Marxa Infantil. Per participar-hi, calia inscripció prèvia. Sigui com sigui, arrencarà a partir de les 9 hores des del Parc de Ramon Barnils.

Més tard, a les 12 hores, Impro-claustre al Monestir. Una experiència única per descobrir el claustre del Monestir des d'una altra perspectiva. Cal reserva prèvia, i el preu és de 5 euros (gratuït per als menors de 7 anys). A la mateixa hora, el Teatre de Mira-sol acull l'espectacle de titelles Laika, amb Xirriquiteula Teatre. Un espectacle recomanat a partir dels 6 anys per al qual cal adquirir entrada (6 euros).

La darrera proposta destacada del cap de setmana és l'espectacle de circ Koselig que es podrà veure al Teatre-Auditori a les 18 hores. El preu de l'entrada és de 15 euros.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?