8 propostes per gaudir del cap de setmana en família

Les activitats més destacades dels pròxims dies a Sant Cugat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat del Vallès del qual gaudir-ne en família marcat per la celebració de Sant Antoni Abat el diumenge, 20 de gener, amb la celebració dels Tres Tombs. Abans, però, la Festa dels Foguerons dissabte a la tarda donarà el tret de sortida a la festa amb activitats de cultura popular i tradicional pensades per gaudir-ne en família.

Més enllà d'aquesta festa tradicional, a la ciutat s'organitzen nombroses activitats amb els més petits com a protagonistes. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no us perdeu res.

Entre altres propostes, s'han previst diferents tallers. Un d'ells, a la Biblioteca de Volpelleres, el dissabte, dia 19, a les 11 i les 12.30 hores. Es tracta del Taller de llums i làsers, un taller infantil a càrrec de Smartions que vol ensenyar el funcionament de la llum artificial. I el mateix dissabte, a partir de les 11 hores a la UREF de la Floresta, taller de Circ en Família per descobrir, a partir dels 3 anys, diferents tècniques de circ. El preu és de 5 euros.

I un cap de setmana més, els espectacles tenen un pes rellevant en la programació familiar a Sant Cugat. Dissabte, a les 11 hores a l'Ateneu Santcugatenc, "Mr. Màgic", amb Txema Màgic. Un espectacle per a infants a partir dels 6 anys. Més tard, a les 12 hores, nova Hora del conte amb Qui canta els seus mals espanta, per a més de 4 anys, a la Biblioteca Central.

I més màgia a la tarda, a les 18 hores al Cafè Auditori. En el marc del cicle Una hora de màgia, es podrà gaudir del Mag Fèlix amb "Potadecabra". La darrera proposta del cap de setmana és per diumenge, quan, a les 12 hores, al Teatre de Mira-sol, es representarà Historia de un calcetín, a càrrec de La Canica. Recomanat a partir dels 4 anys, el preu de l'entrada és de 6 euros.

 
Comentaris

Destaquem