contingut promocionat
ADN INSTITUT L

 

El test de control del virus que afecta el 80% de dones

ADN Institut disposa del test d’autopresa per a la detecció del virus del papil·loma humà amb l’objectiu de prevenir el càncer de coll d’úter

El Virus del Papil·loma Humà (VPH) afecta 8 de cada 10 dones. Aquesta és la infecció de transmissió sexual més comuna que existeix i és la responsable del 99,7% dels casos de càncer de coll d’úter. L’estigma d’aquesta malaltia fa que moltes dones desconeguin que són portadores del VPH. Aquesta infecció es detecta en una primera instància amb una citologia, i en cas positiu es confirma amb un test VPH amb un 43% més sensibilitat. Però hi ha un elevat volum de dones que no controlen aquestes infeccions, sigui perquè no visiten amb regularitat al ginecòleg o perquè no en són conscients. A més, la citologia, no sempre és prou sensible per detectar totes les infeccions amb risc de desenvolupar càncer, el que pot donar falsos negatius i quan es detecta, aquest, pot estar en fases massa avançades. . 

Test d’autopresa per detectar el virus del papil·loma humà

Per aconseguir un resultat ràpid, senzill i eficaç, ADN Institut disposa del test d’autopresa per a la detecció del virus del papil·loma humà per prevenir el càncer de coll d’úter. La prova de cribratge a casa es pot sol·licitar per la web www.adninstitut.com/vphtestcontrol/ca/ i es posa en marxa el sistema d’enviament i recollida segons la pacient. Posteriorment el laboratori d’ADN Institut, que compta amb la darrera tecnologia per analitzar totes les soques del VPH amb risc de causar càncer, elabora un informe especialitzat i minuciosós perquè els metges facin un seguiment efectiu que fomenti la baixada efectiva de la incidència d’aquest càncer.

La recollida de mostra del VPH Test Control es realitza amb el dispositiu Evalyn Brush, del laboratori Rovers Medical Devices, testat internacionalment i pensat per fer accessible la prova a totes les dones, vagin o no al ginecòleg.

Alternativa íntima i còmode

ADN Institut ha iniciat una col·laboració amb el servei de ginecologia de l’Hospital Universitari Sagrat Cor per fer un cribratge de la infecció de VPH. Els responsables del servei esperen incorporar la prova de forma complementària per afavorir el control d’aquestes infeccions, i valorar incorporar en el control periòdic a les dones que no es visiten amb ginecologia com a alternativa íntima, flexible i còmode de controlar la seva salut. 

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem