9 plans per gaudir de Sant Cugat durant la setmana

L'activitat no s'atura a la ciutat aquest mes de juliol

Les activitats segueixen a Sant Cugat amb l'arribada del mes de juliol. Ho fan amb diferents propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca 8 perquè no us perdeu res.

Roger Hodgson actuarà a Sant Cugat el 13 de juliol. Foto: Cedida

Aquesta setmana hi ha dues propostes cinematogràfiques. La primera, dilluns amb el cicle Filmoteca a Cinesa. A les 20 hores es projectarà La propera pell, d'Isaki Lacuesta i Isa Campos. Dijous la proposta arriba de la mà del cicle de Cinema d'autor. En aquesta ocasió es projectarà, en tres sessions, Quand on a 17 ans, d'André Téchiné.

D'altra banda, dimarts hi ha nova proposta d'El documental del mes, amb la projecció d'El meravellós regne de Papa Alaev, a les 20 hores al Casal Torreblanca. I també dimarts, Videocreació emergent al Centre d'Art Maristany a les 22 hores.

I més propostes encara. Dimarts, sessió de Diàlegs entre ciència i religió, a la Casa de Cultura a les 19.30 hores. Aquest cop es parlarà de "Persones humanes: llibertat, responsabilitat, amor i mal".

Dijous es farà una taula rodona sobre la figura del desaparegut artista Joan Marigot. Serà a les 19 hores a la Casa de Cultura. I a la nit, a les 21 hores, concert de Roger Hodgson al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem