contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

Acaba amb les ulleres gràcies a aquests innovadors tractaments d'estètica avançada

Existeixen tres tipus d'ulleres: enfonsades, inflades i fosques i cadascuna té un tractament propi

La mirada és un dels punts clau en el rejoveniment facial, especialment en el contorn de l'ull. No és fàcil eliminar les ulleres, però, per sort, existeixen tractaments molt eficaços per tractar els diferents tipus d'ulleres. Uns tractaments que els experts en estètica avançada de Policlínic Torreblanca posen a l'abast de tothom per acabar amb la sensació de tristor i el cansament d'una mirada.

 

Policlínic Torreblanca B

 

Tipus d'ulleres i el seu tractament:

  • Ulleres enfonsades: A les ulleres enfonsades hem de retornar-los el volum perdut i això ho aconseguim emplenant-les. L'àcid hialurònic és el tractament correcte en aquest cas i ens proporciona un resultat durador i natural.
  • Ulleres inflades: Es tracta de les bosses que apareixen en la parpella inferior i la solució estètica més eficaç en aquest cas és el tractament específic de lipolàser.
  • Ulleres fosques: Les ombres fosques que apareixen sota el globus ocular s'han de corregir amb un tractament de carboxiteràpia.

 

La Unitat de Medicina estètica juntament amb la Plataforma mèdica làser dels centres mèdics de Grup Policlínic realitzen aquests tractaments amb molt èxit. La primera visita amb l’especialista és gratuïta i cal demanar cita prèvia.

Policlínic Torreblanca:

Telèfon: 93 515 39 99

Avinguda de la Torreblanca, 2-8 1er, Sant Cugat

Més informació
 
Comentaris

Destaquem