Aconsegueix el nou Món Sant Cugat dedicat a l'Arxiu Municipal

El nou Món Sant Cugat, dedicat a l'Arxiu Municipal i amb una entrevista a la poeta Marta Pessarrodona, ja està a la venda per 8 € als quioscs i llibreries de la ciutat

El nou Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, ja està a la venda. Sota el títol Els guardians de la memòria local, la publicació s'endinsa a l'Arxiu Municipal de Sant Cugat. També trobareu una entrevista a la poeta Marta Pessarrodona.

  Compra el teu exemplar!

'L’Arxiu Municipal per dins'

Amb motiu del Congrés d'Arxivística de Catalunya que es farà enguany a Sant Cugat, en aquesta edició ens centrarem a descobrir i mostrar com és l'Arxiu Municipal per dins i les seves principals col·leccions que s'hi amaguen en el seu fons històric i també parlem d’altres arxius i coŀleccions particulars i d’entitats que també contribueixen a reconstruir la memòria coŀlectiva. Una selecció gràfica i documental per a molts desconeguda.

El Món Sant Cugat et descobreix l'Arxiu Municipal

El Món Sant Cugat et descobreix l'Arxiu Municipal

Entrevista a la poeta Marta Pessarrodona

En aquesta edició també entrevistem en profunditat la poeta santcugatenca, Marta Pessarrodona. Poeta, narradora, assagista, dramaturga i traductora, és Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, Premi Nacional de Literatura i Creu de Sant Jordi. També coneixerem la història de la Creu Roja Sant Cugat, que enguany celebra el seu centenari, i el Taller Jeroni de Moragas que enguany celebra els seu 50è aniversari. A més, destaquem santcugatencs com Àngels Ribé, Oriol Bota, Oriol Castanyé, Clàudia Costafreda, entre molts altres continguts i propostes per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons. 

Entrevista en profunditat la poeta Marta Pessarrodona

Entrevista en profunditat la poeta Marta Pessarrodona

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots comprar el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat

  Compra el teu exemplar!

Portada Món Sant Cugat 14

Portada Món Sant Cugat 14

 

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem