Aconsegueix la nova edició del Món Sant Cugat dedicat a Collserola

El nou Món Sant Cugat, dedicat a Collserolal i amb una entrevista a la directora de cinema Sílvia Munt, ja està a la venda per 8 € als quioscs i llibreries de la ciutat

El nou Món Sant Cugat, la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, ja està a la venda. Sota el títol Collserola, l'equilibri fràgil, la publicació s'endinsa a la serra de Collserola. També trobareu una entrevista a la directora de cinema Sílvia Munt.

  Compra el teu exemplar!

 

Collserola: el fràgil equilibri

Ens endinsem en el nostre parc natural i destaquem la importància i tots els reptes de futur que té aquesta serralada per Sant Cugat i el seu entorn. Parlem amb els seus protagonistes i expliquem el valor natural, patrimonial, social i com podem gaudir amb respecte del parc natural amb més pressió de Catalunya. Amb aquesta voluntat, aquesta edició, vol posar la seva engruna de coneixement, consciència i estima del nostre entorn natural. Mostrem, entre altres protagonistes, l'Ivan Villarejo, un jove talent santcugatenc que observa i fotografia fauna de Collserola i arreu com ningú. Ens explica el treball sobre la geneta i ens mostra una selecció de fotografies inèdites de la Collserola més salvatge. 

El Món Sant Cugat et descobreix Collserola

El Món Sant Cugat et descobreix Collserola

Entrevista a Sílvia Munt

En aquesta edició, entrevistem en profunditat la santcugatenca, Sílvia Munt. Actriu de teatre, cinema i televisió, i directora de cinema. Valldoreixenca des dels 15 anys, ens explica la seva visió sobre el teatre i el cinema actual i com veu el món de la cultura a la ciutat i al país. També destaquem patrimoni humà santcugatenc com Aurèlia Muñoz, Josep Canals, Vicki Bernadet, Àlvar Roda, Júlia De Paz, Ivan Villarejo, Jordi Roca, Josep Castellví, Max Aguilera, Mariona Buscallà, M. Àngels Auladell, Josep Pros, Penya Regalèssia, entre molts altres continguts per conèixer Sant Cugat i el seu món més a fons.

Entrevista en profunditat la directora de cinema, Sílvia Munt

Entrevista en profunditat la directora de cinema, Sílvia Munt

Aconsegueix el teu exemplar

Ja pots comprar el Món Sant Cugat per només 8 € o fes-te’n subscriptor per 15 €/any (Inclou l’enviament al teu domicili de les dues edicions anuals). Més informació o compra d’edicions anteriors a: www.monsantcugat.cat, al 93 590 86 00, a administracio@totmedia.cat o a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42. De venda també als quioscs i llibreries de la ciutat. Si ets una empresa, aprofita l’oferta del 20% de descompte per a empreses associades, a partir de 10 subscripcions. Més informació a info@totmedia.cat.

  Compra el teu exemplar!

Portada Món Sant Cugat dedicat a Collserola

Portada Món Sant Cugat dedicat a Collserola

El TOT amb la informació de proximitat

Des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d'integració de la societat en el seu entorn. Gràcies per la vostra confiança i esperem que gaudiu d'aquesta nova edició  tant com nosaltres fent-la. Aconsegueix ja la teva revista a www.monsantcugat.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem