Activitats familiars per als tres dies de Festa Major de Volpelleres

La celebració s'estendrà al barri santcugatenc del 14 al 16 de setembre

La Festa Major del barri de Volpelleres, que enguany se celebrarà del 14 al 16 de setembre, presenta un programa d'activitats en les quals el públic familiar és el gran protagonista. Una festa que arrencarà el divendres, dia 14, amb el pregó a càrrec de Mercè Conesa, exalcaldessa de Sant Cugat del Vallès, a les 20 hores al Parc de la Guineu. Des de les 17 hores, però, hi haurà fira d'atraccions i Espai gastronòmic, a més d'Espai "Aqualogia", al mateix parc.

Més info: L'exalcaldessa, Mercè Conesa, pregonera de la Festa Major de Volpelleres

Ja més tard, a les 20.30 hores, es farà un correfoc d'esperit jove, i el Setciències Volpelleres a les 21.15 hores. La jornada finalitzarà amb cinema a la fresca a les 21.30 hores, on es projectarà la pel·lícula Caçafantasmes.

Les activitats de dissabte, dia 15, es reparteixen entre la plaça dels Rabassaires i el Parc de la Guineu. Al primer espai, hi haurà Mostra d'entitats i comerços, amb tallers, tastes i altres activitats, de 10 a 14 hores, i a les 12 hores, conta contes en anglès.

Al Parc de la guineu, a partir de les 17 hores, Fira d'atraccions i Espai gastronòmic, a més d'Espai "Aqualogia". Ja a les 18 hores es farà una xocolatada, i tot seguit, master class de Hip Hop. A les 20.30 hores començarà la Nit de versions, i el Lovefest Volpelleres dues hores més tard.

Per a l'últim dia de celebració, el diumenge, s'han previst un gran nombre d'activitats. Es mantindrà la Fira d'atraccions i l'Espai gastronòmic a partir de les 10 hores al Parc de la Guineu, mentre que a la mateixa hora començarà el campionat Futsal al pati de l'Olivera.

D'11 a 14 hores, al Parc de la Guineu hi haurà l'Espai Juga i Crea, amb jocs gegants i tallers per a totes les edats. Més tard, a les 12 hores, Master class de Zumba, i vermut i Swing a les 13 hores. El matí finalitzarà amb un tast de cerveses i sorteig per als socis a les 14 hores.

A la tarda, seguirà el campionat Futsal, i l'espectacle d'animació infantil a les 18 hores posarà punt final a la festa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem