contingut promocionat

 

logo ralarsa 40 2

 

Així es posen les làmines solars per als cotxes

És fonamental comptar amb la documentació que acrediti que les làmines estan homologades

Les làmines solars en els vehicles s’instal·len per raons diverses, des d’evitar que entri massa sol i així evitar que faci calor, aconseguir més privacitat a l’interior del vehicle, fins a donar-li una imatge molt més vistosa. Altres raons inclouen una millor confortabilitat, protecció antirobatoris i un estalvi, ja que utilitzarem menys el climatitzador. Les làmines que s’acostumen a utilitzar normalment són negres, tot i que també les podem trobar en altres colors. Independentment del tipus de làmines que voleu instal·lar, aquestes sempre han de comptar amb documentació que acrediti que estan homologades, i cal tenir en compte que només es poden laminar els vidres de la part posterior del vehicle, mai el vidre del davant o parabrisa, ni els vidres de la porta del conductor ni del copilot.

RALARSA BANNER 300X250

Pel que fa al preu, pot variar molt segons el nombre de vidres i la seva mida. Quant a la garantia, les marques ofereixen 2 anys per defecte del producte.

Una qüestió en la qual no s’acostuma a pensar en el moment de laminar un cotxe, és en demanar a la companyia asseguradora del vehicle que ens incloguin les làmines en l’assegurança, com a accessori. La majoria de companyies no cobren de més per tenir ampliada aquesta cobertura. Tenir les làmines assegurades resultarà molt pràctic en cas que es trenqués algun vidre, us estalviareu tornar a laminar-les.

 

 
Comentaris

Destaquem