L'Ajuntament, acusació particular en el cas de l'abús sexual al gimnàs municipal

Una menor d'edat va denunciar un abús sexual per part d'un treballador al gimnàs de la rambla del Celler

L'Ajuntament de Sant Cugat s'ha personat com a acusació particular en el pressumpte cas d'abús sexual amb penetració a una menor que va tenir lloc al gimnàs municipal de Sant Cugat, a la rambla del Celler, el 21 d'abril. Així ho ha confirmat la tinenta d'alcaldia de Drets Socials, Núria Gibert: "És un equipament municipal i hi havíem de ser". L'Ajuntament ja ha rebut la documentació del cas, que avança en el seu procés judicial.

Més info: A presó un home acusat d'abusar sexualment d'una menor a Sant Cugat

Els fets es van produir a l'Eurofitness el 21 d'abril de 2021. La víctima, clienta de la instal·lació, tenia 16 anys i va denunciar que va patir un abús sexual per part d'un dels treballadors del centre, que va ser detingut pels Mossos i va ingressar a presó. Els fets es van considerar abús i no agressió perquè no hi va haver violència ni intimidació, tot i que no hi va haver consentiment. El gimnàs va declarar que no tenia cap constància dels fets i va obrir una investigació interna al treballador. La hipòtesis de la policia era que agressor i víctima es coneixen. 

L'Ajuntament de Sant Cugat ja va mostrar la seva voluntat de personar-se com a acusació particular, en part per poder accedir a la informació del cas per intentar esclarir els fets. Ara, s'ha confirmat. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem