A presó un home acusat d'abusar sexualment d'una menor a Sant Cugat

Els fets van passar la setmana passada i la detenció es va produir aquest dimecres, 21 d'abril

Un home ha ingressat a presó, després de ser detingut i acusat d'abusar sexualment amb penetració d'una menor al gimnàs municipal de la Rambla del Celler de Sant Cugat. Els fets van passar la setmana passada, i la detenció de l'acusat, per part dels Mossos d'Esquadra, es va produir aquest dimecres 21 d'abril. L'acusat ha entrat a presó provisional i la hipòtesi és que la víctima i l'acusat es coneixien.

La víctima era una clienta de 16 anys i el detingut un home de 32 anys i treballador de l'establiment. Els fets són considerats abús i no agressió perquè no hi va haver violència ni intimidació, tot i que no hi va haver consentiment per part de la víctima. Tot i això, tenir relacions amb un menor, encara que siguin consentides, és un fet considerat delicte.

El gimnàs no té constància que els fets passessin dins de les seves instal·lacions, però tot i aixó, ha obert una investigació interna al voltant del treballador per intentar esclarir els fets i ha donat suport a la família de la víctima i s'ha posat a la seva disposició, segons ha pogut saber el TOT.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem