L'Ajuntament explora tornar la Mirada a la ubicació inicial i es troba amb Protecció Civil

Ara, l'Ajuntament s'ha trobat amb Protecció Civil tornar a aquesta ubicació i l'alcalde s'ha reunit amb la directora general

L'Ajuntament de Sant Cugat està explorant la possibilitat que la Mirada es construeixi en el primer terreny on s'havia d'ubicar l'escola, a desenes de metres de distància de la ubicació al bosc de Volpelleres (al costat del Leonardo), tal com ha pogut saber el TOT Sant Cugat. Aquesta ubicació es va haver de descartar per un informe de Protecció Civil de la Generalitat que impedia la ubicació per la seva proximitat amb les vies del tren. Davant els entrebancs per a la construcció de l'escola aquesta exploració correspon a una petició de la comunitat educativa de la Mirada.

Ara, l'Ajuntament s'ha trobat amb Protecció Civil tornar a aquesta ubicació i l'alcalde s'ha reunit amb la directora general Marta Cassany. Així, ara, Protecció Civil ha demanat un informe a ADIF per saber en quin moment del dia passen les mercaderies perilloses a la via i si és compatible aquesta circulació amb l'activitat escolar a la zona.

"Continuem estudiant amb l'Escola i l'AFA de la Mirada les ubicacions. Hem de fer una escola que sigui possible. Com a govern responsable, hem de garantir que es pugui fer una escola el més aviat millor", ha explicat l'alcalde, Josep Maria Vallès.

L'actual govern de Sant Cugat (Junts i ERC) va comunicar que estava estudiant dues ubicacions més (a la Clota i a la Guinardera) i que el bosc passava a ser la tercera opció per la incertesa jurídica, ja que hi ha diversos contenciosos interposats; per la situació econòmica de l'Ajuntament; i per la situació de sequera que impedeix ara mateix els trasplantament d'arbres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem