Allau de reaccions a la mort d'Arcadi Oliveres a les xarxes

Partits polítics, càrrecs institucionals, personatges de diferents àmbits i sectors o algunes entitats socials mostren el seu record i homenatge per la mort de l'activista Arcadi Oliveres

La mort de l'economista i activista per la pau Arcadi Oliveres, el dimarts 6 d'abril, ha generat una allau de reaccions a les xarxes socials. Diferents partits polítics, càrrecs o excàrrecs institucionals o personatges de diferents sectors, tant de Sant Cugat com d'arreu del país han mostrat el seu record i homenatge públic a Oliveres.

A les xarxes també es poden veure molts missatges d'estudiants que havien tingut a Oliveres de professor a la universitat.

Partits polítics i representants

Dels partits amb representació a l'Ajuntament de Sant Cugat, ERC-MES, la CUP, Junts per Sant Cugat i el PSC han publicat missatges a Twitter.

A escala de política local, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla; la portaveu de la CUP, Núria Gibert i la portaveu de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, també han mostrat els seus respectes a Oliveres en els seus canals de Twitter.

A escala catalana i inclús espanyola, la presidenta del Parlament, Laura Borràs; l'actual vicepresident amb funcions de president en funcions, Pere Aragonès, l'expresident de la Generalitat, Quim Torra, Jordi Sánchez o l'activista Jordi Cuixart també han publicat missatges de Twitter.

També han escrit personatges com l'actual ministre Miquel Iceta o Juan Carlos Monedero, de Podemos, o l'exvicepresident del Govern espanyol, Pablo Iglesias.

Entitats 

També hi ha hagut diferents entitats que han publicat missatges de Twitter recordant la figura de l'activista.

Personatges del món de la cultura 

També han reaccionat a la mort d'Arcadi Oliveres diferents personalitats del món de la cultura i de la música reivindicativa, com per exemple el cantant Xavier Sarrià o Lluís Lach.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem