Alumnes del Leonardo da Vinci decoren aparadors de Sant Cugat Comerç

El projecte forma part d'una assignatura del cicle formatiu d'Activitats Comercials

Els alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau mitjà d'Activitats Comercials del Leonardo da Vinci han decorat els aparadors de 4 establiments que formen part de Sant Cugat Comerç

Per segon any consecutiu, l'institut santcugatenc i l'associació de comerciants s'han unit per a desenvolupar aquest projecte. Un treball que tal com destaca Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, "és una complicitat a 4 bandes. Els alumnes, l'escola, els botiguers i Sant Cugat Comerç. És una iniciativa molt interessant perquè estem posant a l'ensenyament al món del comerç. És una oportunitat perquè els alumnes puguin fer la feina que han fet durant mesos a l'escola".  

El fet és que després de treballar durant mesos a l'institut sobre el món dels comerços i la importància dels aparadors, els alumnes poden posar en pràctica tot allò que han treballat. En aquesta edició les botigues que han participat són Cugat Visió, Tres Jolie, Llibreria Alexandria i Ruta 57.

Els alumnes s'han reunit amb els botiguers per tal de saber què volien destacar durant els pròxims 15 dies als seus aparadors. Després d'aquesta primera trobada i analitzar la situació, aquests han fet una proposta per a decorar els aparadors de cada establiment. Un cop això, i després d'hores de treball, han tornat a la botiga per a dissenyar el nou aparador. 

La responsable del Leonardo da Vinci del projecte, Maria Teresa Mateu, s'ha mostrat molt satisfeta per la feina feta. "Hem tingut molta feina. Han volgut fer projectes ambiciosos, però els resultats han estat molt bons".

Després dels resultats obtinguts, tant Mateu com Carballo veuen continuïtat al projecte i esperen comptar amb una tercera edició. 

Imatges d'alguns dels aparadors: 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem