contingut promocionat
Garden Pizza L

 

Aquest any fes uns àpats de Nadal frescos i boníssims!

Al peu de la muntanya de Collserola es troba el restaurant Garden Pizza. Aquest original restaurant es caracteritza per estar situat dins d’un antic hivernacle de plantes. Si vols gaudir d’un ambient fresc i original aquest Nadal, aquest és el teu lloc. El restaurant recentment ha sigut participant del Campionat Mundial de Pizzaiolo de Nàpols, per això podem dir que si vols gaudir d’una bona pizza, a Garden Pizza la pots trobar.

Amb alguns productes naturals que ells han plantat al seu hort i, la confecció de la massa que deixen fermentar durant 72 hores, elaboren diàriament les pizzes. I aquest és el seu secret. Ofereixen una gran varietat de pizzes, podràs trobar les clàssiques, amb tomàquet, sense tomàquet i, fins i tot, una pizza de Nutella! Garden Pizza disposa d’una varietat de postres per endolcir el paladar i, també gran varietat de vins.

Et garantim que és un lloc ideal per fer els menjars de Nadal amb els teus familiars, amics o empresa, ja que és un restaurant únic i amb gran espai per a grans grups.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem