contingut promocionat
logo fusiodansa

 

Aprèn a ballar o tocar qualsevol estil musical

L'escola Fusió és un dels referents artístics de la ciutat

L'educació musical és una part de l'educació vital on nens, nenes i adults desenvolupen tot el seu potencial creatiu i sensible. A Fusió treballen cada dia per oferir una educació musical integral treballant tant la tècnica com l'experimentació. Tot això, per millorar la formació de les persones i fomentar la seva creativitat.

 

Fusió Música i Dansa s'ha convertit en una de les escoles d'arts referent de Sant Cugat. El centre compta amb més de quaranta anys d'experiència i un equip professional que fa possible un ensenyament de qualitat. Fusió ofereix classes de tots els tipus: des de cursos de violí, orquestra o banda fins a cursos de dansa clàssica, contemporània o hip-hop. Actualment, Fusió col·labora amb l'Ajuntament per oferir els seus cursos i està reconeguda i autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Trobaràs més informació a les seves xarxes socials i pàgina web. Deixa't guiar per les professionals de l'escola, que t'aclariran qualsevol dubte i t'assessoraran quan ho necessitis.

Classes de dansa clàssica FOTO: arxiu

 
Comentaris

Destaquem