Aprèn escriptura creativa amb La Forja de Historias

La Forja de Historias, l’escola d’escriptura creativa fundada per l’escriptora Paula Cifuentes ofereix nous cursos i tallers

La Forja de Historias, l’escola d’escriptura creativa fundada per l’escriptora Paula Cifuentes presenta els nous cursos i tallers de 2022. Destaquen les trobades mensuals amb les autores Paulina Flores, Luna Miguel i Paula Bonet. També el taller 'Planifica la teva Novel·la', curs de dues hores impartit per la filòloga i professora de poesia i narrativa infantil i juvenil, Cristina Ruiz Gallardo, que també serà la responsable del nou club de lectura dels dimarts a les 17.00 hores, el principal objectiu del qual és aprendre a llegir millor o llegir de diferent manera. Es proposarà un llibre mensual, i setmanalment es podran comentar diferents temes referents a la lectura, sensacions que aquesta pot haver provocat. En la mitjana del possible, s'intentarà que l'autor o autora pugui venir a comentar i contestar preguntes sobre la seva novel·la.


Per a aquells que no puguin avançar en els seus escrits, el periodista i guionista Jordi Portals, impartirà un taller de 4 sessions (una per setmana), sota el nom Estic Bloquejat! Es continuarà amb els tallers 'Barcelona, ​​Ciutat de Novel·la', que permetran analitzar la Barcelona literària de principis del segle XX, i a 'Suïcidi i Literatura' és farà una lectura crítica sobre aquells autors que han plasmat l'acte del suïcidi a les seves obres o enfrontar-nos a la realitat i el llenguatge de la violència de gènere des de la Literatura.


I com no, també és possible inscriure's als cursos d'assaig, comunicació corporativa, conte i relat per a adults, narrativa, poesia, guió, escriptura de diaris, novel·la i biografies. Finalment, afegir les tutories que t'ajudaran a avançar de forma personalitzada amb el teu projecte, les correccions de novel·les, l'escriptura de biografies i classes particulars. Amb això, el nou any es presenta ple d'experiències, sensacions i satisfaccions literàries a La Forja de Historias!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem