contingut promocionat
captura de pantalla 2019 07 26 a las 9 06 48

 

Aprendre alemany a Sant Cugat és possible

L'acadèmia que et permet aprendre en petits grups i examinar-te en el mateix centre

Avui en dia, els idiomes que saps et donen un valor afegit de cara al teu futur professional, que et farà destacar davant els altres. L'alemany, juntament amb l'anglès i el francès, és una de les llengües que t'ofereix més possibilitat en el mercat educatiu i laboral. Però entre els estudis, les extraescolars o la feina, el temps lliure de què disposes és limitat.

Per això disposar d'una acadèmia a prop teu et facilita la feina. Deutsche Akademie ofereix classes per a nens, adults i empreses amb un complet sistema que garanteix l’aprenentatge en petits grups o de manera privada. També ofereix classes d’espanyol i català exprés per a qui vol aprendre a comunicar-se en poc temps. Aquest any celebra 20 anys d'innovació pedagògica amb la satisfacció de contribuir a l'aprenentatge exitós tant d'alemany com castellà i català exprés de molts alumnes. Amb un professorat nadiu, llicenciat i en constant formació pot oferir un ensenyament comunicatiu, participatiu i vivencial alhora que eficaç.

Nens, joves i adults

Els alumnes tenen l'avantatge de poder-se examinar oficialment en el mateix centre, ja que està reconegut com a Centre Examinador Oficial Europeu. Com a novetat, aquest curs fan formacions puntuals els dissabtes a la tarda per a famílies, educadors i docents ECA (educar amb Eficacia, Calma i Alegria). Les inscripcions encara estan obertes per començar el curs l'1 d'octubre.

No perdis l'oportunitat d'aprendre a comunicar-te satisfactòriament en alemany, espanyol o català!

 
Comentaris

Destaquem