Apunta els teus fills a un taller d'art aquest estiu

Expressió plàstica, còmic i il·lustració, dibuix i pintura, la plàstica dels artistes, art tèxtil, el taller de costura punt a punt... són algunes de les propostes de Pou d'Art

Si encara no has decidit que faràs amb els teus fills aquest estiu, una bona opció són uns casals d'art. En aquest tipus de tallers els infants desenvolupen habilitats com la creativitat, la motricitat fina, l'autonomia, a més d'estimular el desenvolupament perceptiu. Com cada any des de fa vint, Pou d'Art organitza tallers de matí i de tarda per a nens i joves des dels 4 als 16 anys durant les vacances escolars: juny, juliol i setembre.


Expressió plàstica, còmic i il·lustració, dibuix i pintura, la plàstica dels artistes, art tèxtil, el taller de costura punt a punt... són algunes de les propostes de Pou d'Art, que complementa amb tallers monogràfics per a joves i adults a les tardes. Minitapís, monotips de gravat, pintura amb tècniques mixtes, entre d'altres.

Pou d'Art a més també proposa tallers totalment personalitzats per a infants amb necessitats diferents i festes d'aniversari tant per a nens com per a joves i adolescents que giren entorn l'art i la pintura.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem