Aquest Nadal torna l'Envelat

El parc de Ramon Barnils acollirà l'Envelat de Nadal entre el 23 i el 4 de gener

El tradicional Envelat de Nadal torna aquest any al parc de Ramon Barnils. Quatre anys després d'haver-se suprimit aquesta tradició, l'Envelat de Nadal obrirà les portes entre el 23 de desembre i el 4 de gener amb tot tipus de propostes.

L'Envelat estarà organitzat en format de parc lúdic i dividit en quatre espais polivalents interiors amb programació per a tots els públics i 2 espais exteriors.

Hi haurà un espai de 800 m2 per a activitats i espectacles de gran format, un de 100 m2  de carpa amb grada per a espectacles de petit format, un de 100 m2 de ludoteca i un de 100 m2 de carpa per a tallers.


 
En els espais exteriors es faran les activitats itinerants com ara zona d’aventura (rocòdroms, tirolina, circuits variats, llits elàstics, saltimbanquis....) i zona de jocs i circ (jocs de fusta, jocs d’enginy, jocs reciclats, tallers de circ, etc.).
 

Les activitats, que n'hi haurà de gratuïtes i de pagament, s'oferiran tot el dia. Serà a la nit, quan s'oferirà el Quinto de Nadal i la Festa de Cap d'Any, entre altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem