El Quinto de Nadal es programa a l'Envelat sense saber-ho l'organització

El grup de treball organitzador s'ha assabentat per la premsa del fet que l'Ajuntament hagi programat el Quinto a l'Envelat

Dues setmanes després que el grup de treball que s'encarrega d'organitzar el Quinto de Nadal, fes públic que la celebració d'enguany penjava d'un fil, perquè encara no se sabia en quina ubicació ni dates se celebraria, l'Ajuntament ha fet públic, aquest divendres 28 d'octubre, que el Quinto se celebrarà a l'Envelat.

En aquest aspecte, la membre del grup de treball Mariona Coll s'ha mostrat molt sorpresa. "Encara no hi ha res tancat. Nosaltres ens vam reunir amb l'Ajuntament fa un parell de setmanes i ho van proposar, però ens van dir que no hi havia res tancat. Nosaltres encara no hem presentat ni el projecte".

Tot i això, Coll considera que si l'Envelat fos la ubicació definitiva per a la celebració del Quinto "hi estaríem d'acord. És una bona notícia, però el que volem és que el Quinto segueixi amb la tònica dels últims anys, pel que fa al funcionament i l'afluència de públic".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem