Aquestes són les dates de la Festa Major, que enguany recupera el concurs d'arrossos

La Festa Major s'estendrà del 28 de juny al 3 de juliol

La Festa Major de Sant Cugat ja té dates confirmades. Tot i que ja se sap que el dia de festa grossa a Sant Cugat és el 29 de juny, Sant Pere, copatró de la ciutat, la incògnita requeia en si la festa començaria el cap de setmana abans d'aquesta data o s'estendria pels dies posteriors. Així, enguany, la festa serà del 28 de juny al 3 de juliol del 2022. D'aquesta manera seran 6 dies de Festa Major, que en aquesta edició tindrà concurs d'arrossos presencial el diumenge 3 de juliol, tal com ha confirmat el TOT Sant Cugat. Això sí, s'estan acabant de perfilar els detalls del concurs i s'espera que no tornin les restriccions per la pandèmia. 

L'última Festa Major de sis dies és el 2016 quan la Festa Major va coincidir, precisament, per les mateixes dates, del 28 de juny al 3 de juliol. Aquell any el dimarts 28 de juny hi va haver el pregó del Club Rugby Sant Cugat, el cap de cartell va ser Kiko Veneno que va actuar a la plaça d'Octavià, com és tradició el Paga-li, Joan es va ballar per Sant Pere i el concurs d'arrossos va ser el dia 3, ja que habitualment és l'últim dia.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem