Aquestes són les 25 tapes que podràs tastar al Sant Cugat va de Tapes

Del dijous 26 de setembre al diumenge 6 d'octubre, la ciutat acull una nova edició del Sant Cugat va de tapes

Sant Cugat acull un any més el 'Sant Cugat va de tapes'. Del dijous 26 de setembre al diumenge 6 d'octubre, la ciutat acull la ruta gastronòmica en la qual participen 25 establiments de restauració, que oferiran una impressionant tapa acompanyada d'una Estrella Damm. Un itinerari que enguany arriba a la seva setena edició. La ruta funciona de manera molt senzilla, per assaborir-la només has d'anar als locals que s'han sumat a la iniciativa i per 2,5 € et serviran una canya o quinto Estrella Damm i una tapa elaborada al moment i especialment per aquesta ocasió. 

Però quins són els llocs i les propostes d'aquest any que es podran degustar durant els 11 dies que dura la ruta? Doncs entre les propostes n'hi ha de carn, de peix, de verdures, elaborats amb pasta, o amb receptes de cuina catalana, mediterrània i internacional...

 

BAR HAMBURG

Mini pita de cochinita pibil amb ceba dolça i ruca. De dilluns a diumenge de 9 a 15.30 i de 17.30 a 23 h.

BARHAMBURG IMG 1321

 

 

BAR RUSIÑOL

Maxi croqueta de bacallà amb allioli sobre pebrot del piquillo. De dilluns a dissabte d’11 a 23 h.

BARRUSINYOL IMG 1178

 

 

BODEGA TOMÀS

Fajita de pulled pork amb pebrotada i formatge emmental. De dilluns a diumenge de 12 a 16 i de 20 a 23.30 h.

BODEGATOMAS IMG 1089

 

 

CAFÈ BELGRADO

Rock n Roll de pastrami de salmó amb picada criolla i maionesa. De dilluns a dissabte de 18 a 23 h.

CAFEBELGRADO IIMG 1278

 

 

DR. LAGARTO

Bunyols de carbassó amb salsa de iogurt i mostassa. De dilluns a diumenge de 20.15 a 22.45 h.

DRLAGARTO IMG 1519

 

 

EL CELLER D’EN MEDIR

Pa de coca de Folgueroles amb sobrassada i brie fos, i amb reducció de melmelada de figues, mel, un toc de ceba cruixent i ruca. De dimarts a diumenge de 20 a 23 h. Dissabte i diumenge de 12.30 a 15 h.

ELCELLERDENMEDIR IMG 1253

 

 

EL DEHESA

Panet amb filets de pit de pollastre macerats amb all i soja, amb pebrot i salsa tzatziki. De dilluns a diumenge de 12 a 23 h.

BODEGATOMAS IMG 1060

 

 

ERREKA

Poke Bowl d’arròs salvatge, quinoa, alvocat, salmó, mango, maionesa de soja i oli de sèsam. De dilluns a dissabte de 12 a 16 i de 19 a 23.30 h.

 
ERREKA IMG 1467

 

 

GRANJA MONTSERRAT

Ruló de bacallà amb verduretes i salsa beixamel. De dilluns a dissabte de 10 a 12 i de 17 a 21 h.

GRANJAMONTSERRAT IMG 1041

 

 

LA FLAMA DE LA BOLERA

Broqueta de secret ibèric amb pinya, patata a la brasa i salsa teriyaki. De dilluns a dijous de 12 a 20 h.Divendres i dissabte de 12 a 24 h. Diumenge de 12 a 17 h.

LAFLAMADELABOLERA IMG 1129

 

 

LES VOLTES

Sandvitx de cansalada, salsa hoisin i coleslaw. De dimarts a diumenge de 13 a 16 h. i, de dijous a dissabte de 20.30 a 23 h.

LESVOLTES IMG 1234

 

 

LET’S BURGUER

BBQ Ribs, costella a la barbacoa. De dilluns a dissabte de 12 a 16 i de 19 a 23.30 h.

Captura de pantalla 2019 09 17 a las 12.30.39

 

MUT, LA CAFETA GASTRONÒMICA

Croqueta líquida de salmorejo amb pernil i ou dur. De dilluns a dissabte de 12 a 16 i de 18.30 a 23 h.

MUT IMG 1384

 

 

RESTAURANT BRAU

Artifici de fals tomàquet de brandada de bacallà amb sorra d’olivada. De dilluns a dimecres de 13 a 19 h. De dijous a dissabte de 13 a 22 h.

BRAU IMG 1212

 

 

RESTAURANT LA BOLERA

Torradeta amb botifarra esparracada i escalivats. De dilluns a dissabte de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Diumenge de 13 a 16 h. Diumenge nit tancat.

LABOLERA IMG 1107

 

 

RESTAURANT RANCHO EL PASO

Caneló de bolets silvestres amb beixamel de ceps. De dimarts a diumenge de 13 a 16 h. i, divendres de 20.30 a 23 h.

RANCHOELPASO IMG 0020

 

 

SABÀTIC 

Aleta de pollastre cuita a baixa temperatura amb salsa kimchee feta al nostre estil. De dimarts a dijous de 19 a 21 h. De divendres a diumenge de 13 a 14.30 i de 19.30 a 21.30 h.

SABATIC IMG 1261

 

 

SOMEWHERE CAFÉ

Ravioli de pedrer al txilindron amb parmentier trufada. De dilluns a diumenge de 10 a 23 h.

SOMEWHERECAFE IMG 1304

 

SPOON COFFEE & BREAKS

Xarrup de meló i menta amb cruixent de pernil. De dilluns a diumenge de 12 a 22 h.

SPOON IMG 1345

 

STANFORD GOURMET BURGER

Hamburguesa de vedella ecològica, amb ruca, formatge cheddar, ceba saltejada amb bacó i salsa hoisin a la mostassa amb germinat de remolatxa. De dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 22 h.

STANDFORD IMG 1536

 

TAVERNA CATALANA

Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica i ou de guatlla. De dimarts a diumenge d’11 a 16 h.De dijous a dissabte de 19.30 a 23 h.

TAVERNACATALANA IMG 1197

 

TELEFÈRIC

Taco de cresta vermella: pollastre de corral marinat amb barreja asiàtica. De dilluns a dissabtede 12 a 16 i de 19.30 a 24 h.

TELEFERIC IMG 1447

 

TOST L’ART DE L’ENTREPÀ

Cua de llagostí embolicada amb carbassó arrebossat i acompanyada de salsa oriental. De dilluns a dissabte de 12.30 a 16 i de 19.30 a 22.30 h.

TOSTLARTDELENTREPA IMG 0048

 

VDGUST

Vdegustació de 3 torrades: Brie, tomàquet semi sec i encenalls d’ibèric. Botifarra d’ou amb mostassa i parmesà. Sobrassada picant amb formatge de cabra. De dilluns a dissabte de 20.30 a 23.30 h.

Captura de pantalla 2019 09 17 a las 12.31.56

 

VERSIÓ ORIGINAL

Mini fondue de quatre formatges amb ceba crispy i cibulet. De dilluns a dijous de 20 a 24 h. Divendres, dissabte i diumenge de 13 a 24 h.

Captura de pantalla 2019 09 17 a las 12.32.20

 

 

Més informació
 
Comentaris (1)
Mariangels cuadras Avellana les Fa 19 dies
Les tasques i tapes les autèntiques són de Sanlúcar de Barrameda (Cadis) ho diu una entesa.amb aquesta matèria.