contingut promocionat
 
Logo Decasa

 

Aquestes són les eines que necessites per pintar

Igual que no és el mateix escriure sobre un paper o sobre un cartó, hem de tenir en compte a quina part de la casa pintarem

Necessites ajuda per escollir les eines adequades per pintar? Els pinzells i els corrons estan pensats expressament per a cada tipus de pintura i per a cada tipus de suport diferent. Així s'han d'utilitzar:

Corrons

Per a una façana arrebossada necessitem un bon corró de pèl llarg perquè carregui en ell molta pintura i pinti generosament entre les puntetes de l'arrebossat. En el cas d'una façana estucada, passarà una cosa semblant.

En canvi, si has de pintar una paret llisa, un bon corró de pèl curt (preferiblement d'un 100% de poliamida) farà que la pintura no s'espesseixi i obtindràs un acabat perfecte.


Pinzells i brotxes

Pel que fa als pinzells i les brotxes, succeirà una cosa semblant, però en aquesta ocasió el tipus de pèl -cerra natural, fibra acrílica o barreja de les dues- marcarà la diferència. També hauràs de tenir en compte la base de la pintura, si és sintètica o a l'aigua o d'un altre estil. El suport a pintar també influirà en el resultat final.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem