Ara pots comprar la roba de Javier Simorra amb descomptes de fins al 80%

La prestigiosa marca de roba organitza diferents activitats i una venda 'outlet' del 18 al 22 de juny a la seva seu central

Si t'agrada la marca de dona Javier Simorra, ara estàs d'enhorabona! I és que la firma de moda té en marxa un ampli espai outlet en el qual passejar, comprar i gaudir. Fins aquest divendres 22 de juny, la marca ha organitzat una venda outlet de tots els seus productes amb importants descomptes de fins al 80%.



Així la prestigiosa marca obre les seves portes al Summer Market by Javier Simorra amb la qual, a banda de l'outlet, s'oferiran diverses propostes lúdiques i gastronòmiques. L'esdeveniment vol apropar l'estètica i la lluminositat del disseny i la filosofia de la marca a les seves clientes i estarà obert des d'aquest dilluns, 18, fins al divendres 22 de juny de les 10 a les 20 h ininterrompudament. Durant el market hi haurà reposició diària i vendes temàtiques cada dia.

Dilluns 18: Prototips i mostres
Dimarts 19: Dissenys especials per a bodes
Dimecres 20: Dissenys especial per a esdeveniments
Dijous 21: Roba de bany

A més, per totes les compres superiors a 300 € Javier Simorra et regalarà un aperitiu i per 150 € a una cervesa.

On està aquest 'outlet'?

Un dels dissenys de Javier Simorra FOTO: Cedida

A més de la possibilitat de comprar peces de roba de Javier Simorra, l'outlet oferirà un seguit d'activitats lúdiques i gastronòmiques als visitants. Així, el Summer Market by Javier Simorra, que es farà al Polígon Industrial Can Casablanques de Sant Quirze del Vallès, compta amb tres pilars clau:

  • Vendes úniques diàries. Reposició i nous productes, prototips, col·leccions càpsula i edicions limitades.
  • Special Summer Mood, amb espai per a Food Trucks i Chillout amb La Baggelina & La Piccola di Sandro i una barra Estrella Damm.
  • Sorteig de Master Class d'estilisme amb el dissenyador. Places limitades!
Una de les propostes de Javier Simorra per aquest estiu FOTO: CedidaLa marca compta amb ampli catàleg de vestits de festa FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem